Nyt fokus

Odense menighed har i 2016 valgt at dele missionsblade ud flere steder på Fyn, specielt flere steder i Odense.

Nyt fokus er et blad med fokus på livets temaer. Ved at uddele det, ønsker vi på denne måde at give folk mulighed for at få nyt kendskab til Gud. Det foregår på den måde, at vi deler blad nr. 1-3 ud med 1 måneds interval som gratis tilbud i postkassen, og ved uddeling af blad nr. 4 banker vi pænt på døren og spørger, om man stadig ønsker at modtage bladet fremover.

Hvis du har fundet vej til denne side er det muligvis fordi du har modtaget et brev, hvor der står, at du kan tilmelde dig elektronisk, hvis du fortsat ønsker at modtage det. Det gør du ved at udfylde nedenstående formular. Vi vil derefter trofast sørge for, at du fortsat modtager bladet.

Hvis ikke du ønsker at modtage bladet, kan du  sende en mail til Bent Nielsen på bent.nielsen[a]adventist.dk, som er formand for missionsforeningen i Odense menighed, ellers vil du automatisk efter 3 gange ikke modtage bladet mere, med mindre du takker JA til at fortsætte "abonnementet".

Hvis du læser dette og endnu ikke har modtaget et blad, men ønsker det, så kontakt formanden for menighedens missionsforening, Bent Nielsen på bent.nielsen[a]adventist.dk

Du kan genlæse de første blade og kommende blade her: http://adventist.dk/nyheder/nyt-fokus

Nyt fokus

Navn(*)