Bestyrelsen har haft møde, og vi har gennemgået nogle af alle de forholdsregler, som skal til for at genåbne kirken. Vi regner med at åbne igen den 6. juni til sædvanlig tid (Bibelstudium kl. 9.45 og gudstjeneste kl. 10.45), men selvfølgelig på særlige betingelser.

Der er plads til 46 personer i selve kirkesalen (+ de medvirkende) og så er der plads til 2 x 9 personer i sidelokalerne – hvis man er i familie med hinanden, kan der selvfølgelig være lidt flere, da der så ikke skal være den lovbefalede afstand. Vi har indrettet kirkesalen sådan at familier gerne skal sidde i HØJRE side og enkeltpersoner i VENSTRE side – de to bageste rækker i højre side vil primært være forbeholdt forældre med små børn.

Vi vil have en person ved indgangen, som kan vise til rette med at finde plads og holde den rette afstand, så vi alle kan komme og være trygge.

Bibelstudiet vil for de voksnes vedkommende foregå i kirkesalen og de unge kan være i salonen. De små børn kan være i de store børns lokale og de store børn i ungdomslokalet i kælderen.

Vi minder om, at vi ikke hilser på hinanden hverken med håndtryk eller kram, men derfor kan man jo alligevel godt vise sin glæde over at se og træffe hinanden – et smil er under alle omstændigheder noget, der lyser dejligt op