MENIGHEDSNYT – JULI  2020

Sabbatten den 27. juni

Kl. 9.45       Bibelstudium – ”At leve med Guds ord”
–  10.45        Gudstjeneste

28.juni – 4. juli

Alternativ børnelejr – se længere nede på siden eller på SABUS.dk

Sabbatten den 4. juli

Kl. 9.45 Bibelstudium Tema for kvartalet: ”Glæden ved at tage del i Guds mission” –
Emne: Hvorfor vidne
–    10.45 Gudstjeneste v/Tue Westing

5.-12 juli     TeenConnect – Online

Sabbatten den 11. juli

Kl. 9.45 Bibelstudium – Det personlige vidnesbyrds kraft
– 10.45 Gudstjeneste

12.-19. juli   Roverlejr 15+ på Himmerlandsgården

17.-24. juli   Impact i Viborg

Sabbatten den 18. juli

Kl. 9.45 Bibelstudium – Se mennesker med Jesu øjne
– 10.45 Gudstjeneste v/Aage Andersen

Sabbatten den 25. juli

kl. 9.45 Bibelstudium- Bønnens kraft – Bed for andre
– 10.45 Gudstjeneste v/Eduardo Folster

_________________________________________________________________

Lejre – online – Hvis du er forælder eller bedsteforælder – eller bare har lyst til at følge med, vil du kunne gå ind på nettet og se billeder og film fra de ting, der sker på de virtuelle børne-/teenlejre. Når det gælder børnelejren er det: børnelejr.nu – og hvis det er teenlejren, er det: sabus.dk/aktivitet/teenconnect – og så er der jo også spejder/roverlejr, hvor de store/voksne spejdere faktisk mødes på Himmerlandsgården, og adressen er: sabus.dk/aktivitet/spejderlejr.

Vedr. Impact i Viborg kan du se mere på adventist.dk/begivenhed/impact-viborg-2020/

Corona i kirken. Det har fungeret rigtig fint med at fordele os i kirken, så vi både kan være sammen – og alligevel holde afstand. Alle har været flinke til at lade være med at kramme og give hånd, men alligevel have et hyggeligt og godt samvær. Der er også brugt håndsprit og vasket hænder osv. efter forskrifterne. Desværre må vi endnu ikke holde Potluck, men mon vi ikke godt snart kan hygge os med vores egen mad – måske i baghaven, hvis vi tager stole med. Der er nok en del, som bliver hjemme i stedet for at rejse til udlandet, så det ville da være hyggeligt med lidt socialt samvær igen. Vi skal jo bare ikke tro, at Corona-virussen er død og borte, så vi skal stadig passe på hinanden og os selv.

Facebook: Fyn Ungdomsforening (FUF) og Odense Adventkirke

Menighedens MobilePay: 55570

————————————————————

Børnelejr i uge 27, på en meget anderledes måde end forventet. Det bliver ikke ved at være personligt på Himmerlandsgården, men hvis du har en computer / telefon / tablet, så kan du sagtens føle at du (næsten) er der. Det koster kun kr. 100,- (200 kr. hvis du ikke er medlem af SABUS) og så får du en pakke med en masse spændende ting i tilsendt.

I år tager Børnelejren dig med ud i naturen. Vi skal lege, gå på opdagelse i skoven, finde nye venner – og hygge med gamle venner. Der bliver masser af underholdning, og måske skal du selv være med til at lave det?? Der bliver aktiviteter, ”Børnelejren har talent”, bolcher, strandture, bål, bibelhistorier, masser af oplevelser i naturen og måske endda forskellige dyr! Lejrpræsten i år bliver Anne-May Müller. Hun er leder af Adventistkirkens børne- og famileafdeling, og hun kommer for at fortælle os en masse historier om børn i Bibelen. Der vil også ligge information om dette i kirken.

Præstens ferie – Matheus har ferie fra den 6. juni til 15. juli. I hans sted kan du henvende dig til Bent Nielsen på tlf. 22628536..

———————————————————————–

Få en daglig andagt – Netandagterne for 2020 er en dejlig måde at få et lille
input til dagen direkte ind på din mail.  Du kan bare gå ind på adventist.dk og søg på andagter, så kan du
tilmelde dig og få en andagt til hver dag.

———————————————————————-