MENIGHEDSNYT – September  2020

Sabbatten den 29. august
mmmmKl. 9.45 Bibelstudium – ”Oparbejd en vindende holdning”
mmmm–   10.45 Gudstjeneste v/Matheus daSilva, ( Den planlagte nadvergudstjeneste er xxxxxxxxxxxxud udsat indtil videre)

Torsdag 3. sept. kl. 18.30      Bibelstudium

Sabbatten den 5. september
xxxxxxxKl. 9.45 Bibelstudium – ”En spændende måde at tage del”
xxxxxxx– 10.45 Gudstjeneste v/Joan Kristensen

Torsdag 10. sept. kl. 18.30  Bibelstudium

Sabbatten den 12. september
xxxxxxxKl. 9.45   Bibelstudium – ”Del beretningen om Jesus”
xxxxxxx– 10.45 Gudstjeneste v/Eduardo Folster

Torsdag 17. sept. kl. 18.30  Bibelstudium

Sabbatten den 19. september
xxxxxxxKl. 9.45 Bibelstudium – ”Et budskab det er værd at dele”
xxxxxxx– 10.45 Gudstjeneste v/Matheus daSilva

Torsdag 24. sept. kl. 18.30  Bibelstudium

Sabbatten den 26. september
xxxxxxxKl. 9.45 Bibelstudium – ”Gå frem i tro”
xxxxxxx–  10.45 Musikgudstjeneste – FUF

———————————————————————-

Kort andagt fra Matheus daSilva

Livet kan gå godt for en tid. Dit job er tilfredsstillende. Dine venner og familie er fornøjelige. Dine formål, økonomi, og sundhed ser ud til at være på plads. Så sker der pludselig noget i livet, der ødelægger dine planer. En person, du kender, bliver syg. Du mister dit job. En ven eller et familiemedlem forråder dig. De ting, du følte dig sikre på, føles pludselig rystende og usikre. Hvordan stoler du på, at Gud er god under disse omstændigheder? Hvordan stoler du på ham, når du ikke forstår, hvad der sker? Når du ikke kan se en løsning? Dette er vigtige spørgsmål, og Gud vil hjælpe dig med at navigere dem.
At stole på er at ”have en stærk følelse af at kunne regne med eller være sikker på nogen eller noget, fx nogens hjælpsomhed eller nogets pålidelighed”. Så når det kommer til at stole på Gud, betyder det at tro på hans pålidelighed, hans ord, hans evne og hans styrke. Bibelen siger, at Gud ikke kan lyve. At han altid holder sine løfter. At have tillid til ham betyder, at det er rigtigt at tro, hvad han siger om sig selv, om dig og verden.
At have tillid til Gud er mere end en følelse; det er et valg at have tro på, hvad han siger, selv når dine følelser eller omstændighederne ville få dig til at tro på noget andet. Dine følelser og omstændigheder betyder noget, og det er meget værd at være opmærksom på. Gud bryder sig om dem begge. Men disse ting alene er ikke pålidelige nok til at basere dit liv på. De kan ændre sig når som helst, også på et øjeblik. Gud ændrer sig derimod ikke. Han er den samme i går, i dag og i morgen og er derfor din tillid værd.
At stole på Gud handler ikke om at ignorere dine følelser eller virkelighed. Det foregiver ikke, at alt er i orden, når det ikke er tilfældet. At have tillid til Gud er at leve et liv i tro på og lydighed mod Gud, selv når det er vanskeligt.
Men hvordan kan du præcist gøre det i din hverdag? Når ting føles vanskeligt, beder Gud ikke dig om at holde disse følelser for dig selv. ”Kast al jeres bekymring på ham, for han har omsorg for jer”. 1 Peters Brev 5:7.
Gud er troværdig, selv når du ikke ser dine bønner besvaret eller problemer løst med det samme. Livet er uforudsigeligt og vanskeligt, og denne vanskelighed kan vare længere, end du havde håbet. Det kan endda bringe dig til slutningen af ​​din styrke. Så hvad gør du så?
Vent, stol på, og husk, at Gud elsker dig. Du kan stole på ham og at han vil opretholde dig, sørge for dig og være med dig selv midt i din modgang. Jesus garanterede sine tilhængere, at de ville møde hårde tider (Johannes 16:33), men han lovede, at han altid ville være sammen med dem (Matt 28:20).

Facebook: Fyn Ungdomsforening (FUF) og Odense Adventistkirke

Menighedens MobilePay: 55570

————————————————————————-

_____________________________________________________________

Den nyligt udgivne film ‘Usikkerhed’ søger at støtte dem, der kæmper med mental sygdom. Det er en bevægende film, som handler om angst og depression. Filmen havde premiere den 5. juni som en del af GAiN Europe Uncertainty-projektet.
”Det er opmuntrende, at kirkens kommunikationsafdeling har sat fokus på mentale sundhedsspørgsmål; en af ​​de største udfordringer inden for moderne sundhedsvæsen,” siger Dr. Helgi Jónsson, psykiater og leder af den transeuropæiske afdeling (TED).  ”Vi som kirke bør være på forkant med at åbne diskussionen om mental sygdom. Både i vores kirker og i samfundet… ”   Se mere på https://adventist.dk/nyheder/ny-filmudgivelse/

————————————————————————–

Hjælpeaktion 2020 er i gang:  Hjælpeaktion er den årlige indsamling, som Adventistkirken afholder til fordel for ADRA Danmarks arbejde – hovedsagelig i Afrika, samt nødhjælp til katastroferamte områder.

Få en daglig andagt – Netandagterne for 2020 er en dejlig måde at få et lille
input til dagen direkte ind på din mail.  Du kan bare gå ind på adventist.dk og søg på andagter, så kan du
tilmelde dig og få en andagt til hver dag.

———————————————————————-